Portokalli, 13 Mars 2016 - Bab e bir (Ne kazino) | Crypto Casino Wins

47 thoughts on “Portokalli, 13 Mars 2016 – Bab e bir (Ne kazino)

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Bab e Bir jane me te miret

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Me te miret

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  ✓ᑎιcк ᑎαмє

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Jeni me te miret

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  JENI MA TE MIRET VEQ VAZHDONI

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Jeni gallat bab e bir haha

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😂😂😂😂

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Hhdhdjd

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Me te miret ne portokalli👏👏

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Jeni personazhi im i preferuar

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  dha 5 shtqtat dha pese shtatat 🤣

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Ik ne striptist vutja ne byth

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Bravo😂😂🙂

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Shumë bukur😂😂😂🙂😂😂😂😂😂😂😂

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Memir jan me te mire bab e bir

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  😍😍😍🤣🤣

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  H A

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Bravo 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍👍👍

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  View riplies (23) V

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Jeni me te miret

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  U mbyllen gjoja lojrat neper lagje è kane lene hapur kazinote e hoteleve me 5 yje se kane marr koncension per te lozur. Semundja me e keqe ne nje popull te varfer, injorant dhe dembel lojrat ne kazino jane.

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Bravo ju bergezoi Xhoda dhe flori

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  🤣🤣🤣🤣🤣🥰🥰🥰😅😅😅😅🙊🙊🙊

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Kur filloi dukej Kamera 😂😂😅

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Bravo o miri këta japin dy polivcët

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Do kap lekt e mija, i humbi tgjitha😂😂

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  😂

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  2 veta bejn per tqesh 300 ui

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Xhoda dhe flori jane aktoë shume te mire

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Realitet 😄

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Ahhahahahaahahhahahahahahahahah

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Portokalli e shpifur

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  ωπξοόοοο

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Ūkkjobso

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Shum mir

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Nice

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Nuk iki babi prej ktu pa nxjerr leket e sallomit

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Hahahahahahhah I futa prap po thash pra te blej I qik sallom

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Like kush e shikonëne ne2020

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  😃😃

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  h

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Me te miret 😍😍😍😍

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Vdiv

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Jam kuq e zez jam kuq e zez o kompjuteri mo hajdut ne bote hahahahahahahahahahahahah sa gallat

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  Qepe qepe po asht ma i madh ma merr menja se asht nja 15 vjet ma i madh

 • March 15, 2023 at 3:21 pm
  Permalink

  😂😂😂😂😂☠☠☠☠😎😎

Comments are closed.